Steun en begeleiding

Het rouwcentrum in Deurne
In de multifunctionele aula is er plaats voor 100 personen.
In de spreekkamer is er plaats voor rust en begeleiding.

Rouwcentrum Loots in Deurne is een begrafenisondernemer die nabestaanden met hart en ziel begeleidt tijdens al de veeleisende momenten, die een overlijden met zich meebrengt. Want een sterfgeval van een familielid of vriend roept vele vragen op, zowel emotioneel, juridisch als administratief.

Dankzij de meer dan vijftig jaar ervaring van ons familiebedrijf is ieder van onze medewerkers professioneel voorbereid om u in deze moeilijke momenten persoonlijk, begripvol en met alle respect voor uw verdriet, bij te staan.

Zo kunt u in onze toonzaal terecht voor ons uitgebreide gamma aan grafkistenurnen en bloemstukken voor een traditionele begrafenis of crematie.

Wij verzorgen voor u desgewenst een volledige uitvaart, van eredienst of plechtigheid tot aan de doodsprentjes en koffietafel. Rouwcentrum Loots staat ook voor u klaar om u eventueel overlijdensakten, kopieën van facturen en/of aanwezigheidsbewijzen te bezorgen. Wij begeleiden u persoonlijk door het hele afscheidsproces.

Als u graag meer inlichtingen wilt inwinnen over onze uitvaartplechtigheden, neem dan zeker contact met ons op. Rouwcentrum Loots is u graag kosteloos van dienst met de nodige informatie.

Loots: Regeling van begrafenissen en crematies te Deurne, Antwerpen